Wellness

Wellness

Mode, Dagfrisurer, Gallahår og Kroppens velvære er centrale elementer i dette fag. Eleverne lærer om forskellige mode- og stilretninger, samt hvordan de kan skabe trendy dagfrisurer og glamourøse gallahår. Derudover får de kendskab til vigtigheden af kroppens velvære og lærer teknikker til at massere hænder, fødder, ansigt og krop.

I faget lærer eleverne den rigtige teknik ved hårvask og får indsigt i, hvordan man giver en beroligende hovedbundsmassage. De bliver også undervist i at give og anvende hårkure, samt hvordan man ruller håret op på curlers og spoler. Eleverne får også kendskab til forskellige former for stylingjern og lærer teknikker til farvning af vipper og bryn, samt hvordan man former brynene ved hjælp af blad og pincet.

Faget inkluderer også pleje af fødder og hænder, hvor eleverne lærer om vigtigheden af regelmæssig pleje og forskellige metoder til at opretholde sunde og velplejede ekstremiteter. Endelig får eleverne mulighed for at udforske kunsten at give og modtage massage, hvilket bidrager til deres generelle velvære og afslapning.

Mode og tøj spiller også en rolle i faget, da eleverne lærer om forskellige trends, stilarter og hvordan man kan sammensætte flotte outfits.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner