Begivenheder 

Introdage

 

På Efterskolen er begyndelsen af hvert skoleår en tid fyldt med forventning og spænding. For at hjælpe de nye elever med at føle sig klar og velkomne, arrangerer vi særlige introduktionsdage. Disse dage er designet til at orientere eleverne om de udfordringer og muligheder, der venter dem. Gennem aktiviteter, rundvisninger og samvær med lærere og ældre elever, bliver de nye ansigter hurtigt en integreret del af vores efterskolefællesskab. Det er et springbræt til et succesfuldt og givende skoleår.

Lejrskoler

Hvert skoleår byder på to lejrskoler. Vi tager afsted på oplevelser både efterår og forår. Nogle ture går til udlandet, andre ture er inde for Danmarks grænser. Fælles for vores ture er, at vi sigter efter både fagligt indhold og ikke mindst socialt samvær med fælles oplevelser. Lejrskolerne har som oftest en længde på 4 dage.

Julemiddag

Tæt på juleferien holder vi årets store julefest. Vi tager alle vores fine tøj på og sætter håret flot. Køkkenet har hele dagen arbejdet på højtryk, for at lave den dejligste julemad med dessert,- ris a la mande. Der er pyntet op med masser af gran, juletræet er pyntet, bordet er dææket og nogle kreative nisser har lavet fine bordkort. Alle har ydet sit til, at julemiddagen er en af årets hyggeligste aftener.

​Når julemaden er spist, mandelgaverne er delt ud til de heldige og når årets julehistorie er læst, så er det tid til festlige lege og dans til rytmer fra skolens DJ’s. En herlig aften!

Performance

Årets vildeste emneuge er uden tvivl performanceugen. På bare en uge får vi sat et teaterstykke op med flotte kulisser og teaterbelysning. Alle vælger om man har lyst til skuespil, lave scene og kulisser, fremstille rekvisitter og kostumer eller være i teknikken. Efter 5 dages intenst arbejde inviterer vi forældre og famile til forestilling. En forrygende uge.

Fremtidsuge / Brobygning

I november har vi en emneuge med fokus på uddannelse. I samarbejde med CELF Nykøbing F tilbyder vi eleverne muligheden for at komme i brobygning inden for forskellige håndværksfag. Der er samtidig mulighed for, at komme i brobygning på SOSU uddannelserne. Der deltager lærer fra Sofie Rifbjerg i brobygningen. De elever som ikke ønsker at komme i brobygning, arbejder med emnet uddannelse hjemme på skolen. 

Billed

GALLAFEST

Skoleåret har flere fester, men kronjuvelen blandt dem alle er gallafesten.

På denne særlige dag gør alle sig umage. Skjorter bliver strøget, slips bundet, hår stylet, makeup bliver lagt, og skolen bliver dekoreret til den store begivenhed.

Inden festens begyndelse bliver eleverne kørt i limousine, så de kan ankomme stilfuldt til den store begivenhed.

Køkkenpersonalet knokler for at tilberede en udsøgt gallamiddag, der serveres ved smukt dækkede borde. Lærerne træder ind som tjenere for aftenen, og serverer måltiderne til tonerne af blid baggrundsmusik.

Flere elever holder taler, og der synges et par fællessange. Efter middagen byder aftenen på både photoshoot og discotek. Gallafesten står hvert år som en uforglemmelig begivenhed og er altid en dag, som man husker tilbage på med glæde.

Billed

Outrotur

Årets sidste tur er vores outrotur. Stemningen er både vemodig, håbefuld og festlig. Vemodig fordi vi snart skal sige farvel til mange gode venner. Håbefuld fordi vi alle håber at ses igen, og festlig fordi vi har det sjovt og hyggeligt på turen. En fast tradition er, at vi griller en gris, som vi spiser til aftensmad. En fast tradition er også, at vi skriver i hinandens mindebøger, hører musik, spiser slik og hygger maks.

 

Billed

Dimission

Når vi kommer hjem fra outrotur, står alle forældre klar med flag i skolegården og byder os velkommen hjem fra tur og velkommen til dimission. Fællessang, taler, uddeling af efterskolebeviser, kram, highfives og våde øjne er alle ingredienser til en god dimission. For nogle elever er det et “farvel” og for andre er det et “på gensyn efter ferien”. Fælles for alle er dog, at VI GJORDE DET!. Vi klarede et efterskoleår og nye eventyr venter.

Billed

WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner