HISTORIER FRA HVERDAGEN

Min nytårstale

Af Olivier

Året der gik, har været et virkelig godt år. Jeg har skiftet skole, så nu går jeg på efterskole på Falster. Jeg skiftede, fordi at jeg gerne ville tage skolen lidt mere seriøst. Jeg har fået mange nye venner. Det har været det fedeste år, i alt den tid jeg har gået i skole. Jeg er meget taknemlig for, at jeg har fået lov til at gå på Sofie Rifbjerg Efterskole. Jeg er blevet meget bedre i skolen og jeg har lært meget af mine nye lærere.

Selvfølgelig har der også været op- og nedture. Det har været svært at sige farvel til mine venner derhjemme og alle mine aktiviteter jeg har gået til. Jeg er blevet glad for at skifte skole og det er det vigtigste.​

Jeg savner dog stadigvæk mine venner, de betyder meget for mig, men jeg er virkelig glad for det min nye skole har lært mig. Man bliver også meget mere moden af at gå på efterskole, fordi man sover der og man skal klare sig selv, ens mor er her ikke til at hjælpe en, med at vaske tøj osv. Det skal man selv klare. Det har været det bedste år i mit liv. Jeg elsker at gå på efterskole.

Mit nytårsforudsæt

Jeg vil godt blive bedre i skolen, og jeg vil tage mig sammen til at lære engelsk. Jeg skal undgå at komme i konflikter og lade vær med at køre på løbehjul indenfor. Jeg skal samtidig tage mig sammen i skolen, da jeg gerne vil gennemføre min eksammen. Jeg skal bare knokle røven ud af bukserne, for at bestå min eksammen. Samtidig skal jeg lade vær med, at svare de voksne igen og bare høre efter med hvad de siger.

Som lærer kan man kun blive rigtig glad, når man modtager sådan en dejlig stil.​

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.