​EMNEUGER

I løbet af året bryder vi det normale skema med særlige uger, hvor vi arbejder på en helt anden måde. De uger kalder vi for emneuger.

I emneugerne arbejder vi på tværs af de sædvanlige hold og familieteams. Vi fokuserer på noget helt bestemt og styrker både sammenhold og faglighed.

Vi har f.eks en forskønnelsesuge, hvor vi alle er med til at gøre skolen til et mere spændende sted at opholde sig,- både indendørs og udendørs. Her er der brug for både praktiske og kreative hænder, og alle har mulighed for at sætte netop deres præg på egen skole.

Teateremneugen giver mangeartede opgaver som skal løses. Kulisser, lyd, lys, musik, kostumer, sceneskræk som skal overvindes og tekster som skal læres udenad. Intet er mere fantastisk, end når det hele går op i en højere enhed og publikum klapper.

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.