​LIVET OG DAGEN

Efterskolelivet er fantastisk! Men, det er også noget anderledes end hverdagen derhjemme. Med omkring 120 mennesker i huset dagligt, værelseskammerater og faste spise- og rengøringstider, så er der nogle forskellige ting, der nødvendigvis må være lidt anderledes, i forhold til det du kender hjemmefra.

Der sker også en masse andre ting end bare det at have timer – vi tager på ture, har fester, deltager i sportsturneringer og meget mere.

I menuen ”Livet Og Dagen” øverst på siden, har vi samlet noget information, som burde hjælpe dig til at få et overblik over hverdagen på Sofie Rifbjerg Efterskole, men samtidigt også et overblik over, hvordan et efterskoleår ser ud.

Er der ting du ikke finder der, men som du har brug for at vide, så er du altid velkommen til at kontakte os.

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.