NYE MULIGHEDER OG VENNER FOR LIVET

Det er et stort skridt at tage på efterskole, måske det største i din tilværelse indtil videre, men når du rejser herfra igen, så kan du helt sikkert sige:

  • Godt jeg tog springet og tog på efterskole!
  • Jeg er ikke helt den samme efter mit efterskoleophold!
  • Jeg er ganske enkelt blevet klogere – på livet, på mig selv, på andre!
  • Jeg har fået venner for livet – rigtige venner!
  • Jeg har fået et grundlag, så jeg nemmere kan vælge, hvad jeg vil bruge fremtiden til!​

Og sidst, men ikke mindst:

  • Jeg har lært at respektere andre, lært at tage hensyn, fundet ud af, hvad der skal til, for at et fællesskab kan opstå og bevares – og det har jeg det utroligt godt med!.

Når du vælger Sofie Rifbjerg Efterskole, skal du have lyst til at udvikle dig – også personligt. Du starter på noget nyt og skal lære nye mennesker at kende. Det kræver noget af dig – vigtigst er det, at du vil tage udfordringen op. Du skal være interesseret i at opleve noget andet og prøve en helt anden hverdag. Du er sammen med kammerater både i og efter skoletid, hvor I hygger jer på værelserne eller med aktiviteter udenfor. I kommer tæt på hinanden både på gode og dårlige dage, og det kommer der nye venskaber ud af, ofte for livet, og du bliver klogere på dig selv og det, der er vigtigt for dig.​

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.