Mikkel: For mig personligt er det et kæmpe fremskridt at jeg er kommet på efterskole. På den måde at jeg er blevet mere åben omkring hvem jeg er, og hvorfor jeg er som jeg er. Jeg er blevet mere åben omkring mine personlige ting,- det har jeg aldrig været før. Jeg er blevet meget mere social og meget bedre fagligt også. Det at komme på efterskole har betydet for mig, at jeg har fået mange nye venner. Det har været den fedeste oplevelse ever. Jeg har mødt så mange mennesker som betyder så meget for mig.​

Lizette: Det bedste ved at gå her er vennerne, fordi man får en rigtig god dag, når man er sammen med vennerne. Nu ved jeg at jeg kan stå på mine egne ben og jeg ved, at jeg kan klare mig derude.

Thor: De venskaber man får her, er ikke som dem man får derhjemme.

Nikolai: Sofie Rifbjerg Efterskole er et sted hvor der er plads til alle, lige meget hvordan du har det, hvordan du ser ud, hvad du kan lide og hvor svært du har det. Der er virkelig bare plads til alle.

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.