HVORFOR SOFIE RIFBJERG?

Sofie Rifbjerg Efterskole bærer en unik og fantastisk vision for teenagere. Visionen om, at vi i trygge rammer, udfordrer vores elever og skaber udvikling og livsduelighed gennem gode relationer til ansvarlige og troværdige voksne. Personlig udvikling og det, netop at hente den enkeltes potentiale frem, er en nøglesætning for os. Vi giver redskaber og håndtag til livet som ung i et udfordrende og omskifteligt samfund.

Vi gør det via vores fantastiske team af medarbejdere. Dynamik og stabilitet er grundlag for et levende kollegium der brænder for,- og går gerne en ekstra mil, for vores teenagere. Vi vil gøre en forskel for de unge. Vi vil udvikle og udfordre de unges personlighed og identitetsdannelse​​

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.