MUSIK

I musikundervisningen er målet at udvikle din musikalitet og musikalske bevidsthed. Vi vil gøre det klart for dig hvilke musikalske styrker du har. Målet er, at du gennem denne proces oplever en stigende selvbevidsthed og selvtillid samt efter endt ophold, selv er i stand til at kunne stable et orkester på benene og en viden om, hvordan man videreudvikler sig på sit instrument/sang.

I undervisningen vil du lære om rytmetræning, musikteori, køb og vedligeholdelse af instrumenter, musikhistorie, øvemetoder, instrumentkendskab og meget andet.

Undervejs i skoleåret optræder vi til forældredagen, Julebasaren og til den store finale i maj måned Klintebjerg Festivalen. Sidst på året vil vi tage på en mindre turne og optræde på op til flere forskellige skoler m.m.​

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.