​HVAD TILBYDER VI?

På Sofie Rifbjerg Efterskole tilbyder vi en undervisningsform, som imødekommer og tilgodeser elever med særlige behov inden for specialundervisning.

Af samme grund er Sofie Rifbjerg Efterskole en prøvefri specialefterskole (FP9 og FP10 kan dog tilvælges i dansk, matematik og engelsk), og vi giver eleverne et fristed, i forhold til de formelle krav der stilles andre steder.

​På Sofie Rifbjerg Efterskole er undervisningen, forventninger og krav tilpasset elevernes individuelle udviklingsniveau og funktionsniveau.

Vi giver således eleverne rig mulighed for at komme videre og udvikle sig, via socialt samvær med jævnaldrende unge, og vi tilbyder særligt tilrettelagt undervisning i kreative og praktiske projekter og linjer.

I menuen ”Hvad tilbyder vi” øverst på siden, kan du se hvilke fag vi tilbyder på Sofie Rifbjerg Efterskole.

​Følg os på Facebook:

​OPLYSNINGER

Brarupvej 2 – 12

4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 21 26

Vagttelefon: 20 92 11 18

Email: kontor@sofierifbjerg.dk

sikkermail@sofierifbjerg.dk

CVR nr. 14618600

​OM SKOLEN

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.Det er vores mål, at du får en positiv oplevelse af dine egne kræfter og evner, og at du har en tryg dagligdag, hvor der er vægt på din personlige udvikling og støtte.